Bedrijfsinfo

De Groep Averbode is een toonaangevende educatieve uitgeverijengroep.

Reeds tientallen jaren is zij onbetwist marktleider voor educatieve tijdschriften in België, zowel in het Nederlands als in het Frans.


Daarnaast heeft de Groep Averbode een sterk educatief fonds met leermiddelen en methodes voor het basis-, het secundair en het volwassenenonderwijs, eveneens voor Vlaanderen en Wallonië (en het Groothertogdom Luxemburg). Deze fondsen verschijnen onder Averbode, Erasme, Didier Hatier, Labor, Sedrap of CEGO publishers.

Verder verzorgt de Groep de distributie van een aantal belangrijke internationale educatieve uitgevers zoals Hachette, Didier, Hatier, Edelsa, Oxford University Press, Mary Glasgow Magazines, Kwintessens, CED …

Ook voor de thuismarkt werden nieuwe initiatieven ontwikkeld, zoals de bekende boekjes van Hopla en Nellie & Cezar en recent ook Tom en Missy Mila, waar boekjes en televisie verenigd worden met een educatieve functie.

Vanuit de band met de abdij van Averbode heeft de uitgeverij reeds jaren een fonds Maatschappij & Spiritualiteit in Vlaanderen en Nederland.

De uitgeverijengroep is ook toenemend internationaal actief, met eigen filialen in Nederland en Frankrijk.

Om terug te keren naar Corporate, klik hier.